tisdag 28 februari 2012

Planer på is

Veckan innan tentaveckan...då kommer det mesta i andra hand fast det är också nu man får som mest lust att göra andra grejer! Konstigt att man är sån.

Jag har också upptäckt att jag börjar bli lite trött på det jag gör. I vanliga fall gör man ju allt i treårsperioder efter skolans rymt, men nu är jag på fjärde skolåret och allt börjar kännas tråkigt och jag är inte motiverad. Jag ska försöka att lägga energin på bröllopet istället. Det har jag inte tröttnat på!

Vi har ni skickat listor till våra föräldrar så de är beredda på att ta emot anmälningar. Vi kollar även lite bröllopsresa men det verkar som att det hotellet jag vill bo på är fullbokat..eller kanske de släpper fler rum så småningom..

Matträff är typ inbokad 1 april och då ska vi provsmaka det som vi tänkt äta på den stora dagen.

Jag bara radar upp massa grejer här nu, men en sak som jag och killen behöver hjälp med är gästbeskrivningar!!Vi vill ha något kul som kommer igen i alla beskrivningar, men något lite klurigt..så vi klurar vidare..
Nu ska jag sova så hjärnan är pigg tills imorgon igen.

torsdag 16 februari 2012

Bröllopsresa bokad!

Japp,då var det bokat! Köpenhamn-Singapore, Kuala Lumpur- Köpenhamn. Det kommer bli SÅ bra! Det känns i alla fall bra att ha bokat flyg och sen några nätter i Singapore också. Resten bokar vi senare.




Robert kommer få titta på allt han vill i singapore och jag kommer senare under resan få all sol och bad som jag vill. Någon som har några tips på vad man ska titta på i Singapore eller vilka stränder som är de bästa i Malaysia??

Det känns hur som helst nästan overkligt att ha bokat..vi kommer faktiskt åka dit om mindre än ett år!

onsdag 8 februari 2012

Frisyr och annat:)

Japp...när man har vänner som har naturliga begåvningar och talanger av olika slag så är det väl inget fel med att pyssla om varandra och dessutom se det som förberedelser inför bröllopet. Igår blev mitt hår och mitt ansikte tillpiffat. Jag har inte bestämt än om jag ska gå till en "riktig" frisör eller inte så en av mina vänner testar lite olika frisyrer på mig och mitt tunna platta hår. Vi får se hur detta slutar..

Hur som helst, såhär slutade det igår:

måndag 6 februari 2012

I stort sett färdiga!



Igår var det verkstad, men efter ca 3 timmar så hade vi 42 inbjudningskort klara att packa i kuvert!
FIIINA! Tack till er som hjälpte mig att göra dem färdiga. Nu kan jag stryka en uppgift på listan:)

lördag 4 februari 2012

Lurad?!

Skulle ju "firat" att vi bokat bröllopsresan igår. Vi hade kollat upp försäkringar, olika flygbiljetter osv så när jag kom hem hade vi bestämt oss och skulle boka flygbiljetter. Vi valde alternativet som vi tyckte verkade bäst, fyllde i våra namn precis som de ville ha dem och all annan information som måste överensstämma med passet. Så långt gick det bra. Vi klickade på "nästa" för attkomma till steg 4 av 4 och då skickades vi tillbaka till förstasidan...vi testade igen..och igen..sen ringde vi onlinesupporten och då sa de till oss som vi kanske börjat misstänka. Vissa flygbolag lägger upp "låtsaspriser" på flygbiljetter bara för att hamna längst upp i sökningslistan...
Så det slutade med att vi typ gav upp och försökte att ta en liten paus från det hela. Vi har fortfarande paus, men kanske ändå att flygbolaget som lurade oss har de billigaste biljetterna, men typ 1000kr mer per person och då tycker vi nog ändå att det skulle vara värt. En bröllopsresa gör man ju bara en  gång förhoppningsvis:)

Nu ska jag läsa en dödstråkig artikel om kitting och line stocking..

fredag 3 februari 2012

Reseförsäkring??

Nu börjar det bli dags för oss att boka flygbiljetter till bröllopsresan som vi ska påbörja i december nästa år är det tänkt. Ingen av oss har erfarenhet av att resa på egen hand och verkligen inte i Asien, men vi tänker att det blir bra och hoppas på det bästa. Första steget är att boka flygbiljetter Köpenhamn-Singapore tur och retur och sen får man ta hotell efter hand eller på plats vad man nu känner för. Det jag känner mig mest orolig för är ju att det ska hända saker på resan eller innan resan så att man inte kan åka...för att skydda sig mot det ska man ju ha försäkringar, men vilken?vad?hur?när? jag kan inget sånt...
Förhoppsningsvis går allt braoch vi kommer hit om mindre än ett år:













onsdag 1 februari 2012

Material till inbjudningskort

I måndags ordnade jag med det sista inför söndag då jag och mina brudvänner och vänner ska börja med att vika, måla, klistra och klippa ihop inbjudningskorten. Ska bli roligt:) Jag har tidigare skrivit ut texten jag på papperna så det är i alla fall klart. Har några saker kvar att skriva ut också. Vår lilla bröllopssymbol och lite informationslappar.

Det jag köpte i måndags var i alla fall etiketter till att skriva adresser på. Jag kommer ju ha ett genomskinligt ra pkuvert så jag kommer klistra på lappar med adresser och frimärken. Jag köpte också mer glansigt guldpapper och tur var väl det för de sa i affären att företaget som levererade det pappret hade gått i konkurs..inhandlade även en svart vattenfast penna.

Ja, det var väl det..jag ska gå till skolan nu. VÅgar inte cykla i ishalkan så det tar lite längre tid, men det är rätt skönt att gå ändå!